Ас мәзірі » Страница 38 » СШ№2 Аспара
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 2-50-22
Есепші бөлімі:
+7(72632) 2-50-22
Нашар көрушілер
нұсқасы
25 ақпан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақдану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді.
25
февраль
2022
25 ақпан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша
25 ақпан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақдану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі толтырылды. Тексеріс барысында ауыз су режимі, бақылаудағы тағамдардың болуы, асханалық аспаптардың дұрыс сақталуы, тоңазытқыш жабдығының санитарлық жағдайы тексеріліп, тамақ порциялары тексерілді. Асты сақтау шарттарының орындалуы қадағаланды. Тексеру
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия жұмысының қорытындысы
31
январь
2022
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша бракераждық комиссия
31 қаңтар күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақдану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі толтырылды. Тексеріс барысында ауыз су режимі, бақылаудағы тағамдардың болуы, асханалық аспаптардың дұрыс сақталуы, тоңазытқыш жабдығының санитарлық жағдайы тексеріліп, тамақ порциялары тексерілді. Асты сақтау шарттарының орындалуы қадағаланды. Тексеру
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу үшін бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеріс жүргізді.Тексеру барысында тамақ өнімдерінің сапасын, күнделікті мәзірдің сақатлуына,ауыз су режимінің сақталуына, дайын өнімнің сақталуы,
28
декабрь
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу үшін бракераж комиссиясы мектеп
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу үшін бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеріс жүргізді.Тексеру барысында тамақ өнімдерінің сапасын, күнделікті мәзірдің сақатлуына,ауыз су режимінің сақталуына, дайын өнімнің сақталуы, асхана заттарының жәй күйі мен жинау мүкемалының сақталуы және асхананың санитарлық жәй күйі қаралды.