Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу үшін бракераж комиссиясы 5 қазан күні мектеп асханасына тексеріс жүргізді. Тексеру барысында тамақ өнімдерінің сапасына, күнделікті мәзірдің перспективалық мәзірге сәйкестігі, жұмыс кестесінің сақталуы, ауыз су режимінің сақталуы, дайын өнімнің сапасы, тағамдарды үлестіру желісі, асхана және ас үй ыдыстарының, асхана аспаптарының жай-күйі, жинау мүкәммалының сақталу мен асхананың санитарлық жай-күйі қаралды. Тексеру нәтижесінде, ауыз су режимінің сақталуына