Мектептік тамақтандыру » Страница 56 » СШ№2 Аспара
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 2-50-22
Есепші бөлімі:
+7(72632) 2-50-22
Нашар көрушілер
нұсқасы
17 наурыз күні №2 Аспара жалпы орта білім беретін мектебінде "Дұрыс тамақтану" айдары бойынша қаңтар айында басталған шаралар циклын Ұлыстың ұлы күні, қазақтың жаңа жылы Наурыз мерекесінің қарсаңында "Аспазшы" үйірмесі
17
март
2022
17 наурыз күні №2 Аспара жалпы орта білім беретін мектебінде "Дұрыс
17 наурыз күні №2 Аспара жалпы орта білім беретін мектебінде "Дұрыс тамақтану" айдары бойынша қаңтар айында басталған шаралар циклын Ұлыстың ұлы күні, қазақтың жаңа жылы Наурыз мерекесінің қарсаңында "Аспазшы" үйірмесінің жетекшісі А. Қасымова қорытындылады. Іс-шара барысында 8-сынып оқушылары "Наурыз көженің" жасалуы мен ерекшелігі, қосылатын 7 түрлі заттың мәні мен адам ағзасына тигізер пайдасына тоқталып өтті. Шара соңында жүргізілген кері байланыс барысында оқушылар өткізілген 5 циклдан
15 наурыз күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақдану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді.
15
март
2022
15 наурыз күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша
15 наурыз күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақдану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі толтырылды. Тексеріс барысында ауыз су режимі, бақылаудағы тағамдардың болуы, асханалық аспаптардың дұрыс сақталуы, тоңазытқыш жабдығының санитарлық жағдайы тексеріліп, тамақ порциялары тексерілді. Асты сақтау шарттарының орындалуы қадағаланды. Ас блогы
#2 Аспара ЖОББМ -де жаратылыстану- математика пәндер бірлестігінің айлық барысында "Дұрыс тамақтану" айдары бойынша  8-сыныптар арасындағы челлендж жалғасын табуда.
01
март
2022
#2 Аспара ЖОББМ -де жаратылыстану- математика пәндер бірлестігінің
#2 Аспара ЖОББМ -де жаратылыстану- математика пәндер бірлестігінің айлық барысында "Дұрыс тамақтану" айдары бойынша  8-сыныптар арасындағы челлендж жалғасын табуда.  "Тамақтанудың физикамен байланысы" тақырыбындағы физика пәні бойынша тапсырманың орындалуы тексерілді. Келесі кезекте география пәнінің мұғалімі "Жеміс-жидектердің Отаны" тақырыбында  түсіндірме жұмысын жүргізді. Оқушыларға континент бойынша жеміс-жидектердің өсу ерекшеліктері бойынша ақпарат жинақтап келу тапсырылды
25 ақпан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақдану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді.
25
февраль
2022
25 ақпан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша
25 ақпан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақдану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі толтырылды. Тексеріс барысында ауыз су режимі, бақылаудағы тағамдардың болуы, асханалық аспаптардың дұрыс сақталуы, тоңазытқыш жабдығының санитарлық жағдайы тексеріліп, тамақ порциялары тексерілді. Асты сақтау шарттарының орындалуы қадағаланды. Тексеру
"Тамақтанудың физикамен байланысы"
14
февраль
2022
"Тамақтанудың физикамен байланысы"
Халқымыз әрқашан да денсаулықты бірінші орынға қойып, бірінші байлық - денсаулық деп санаған. Дені сау, еңбекқор, ақылды азамат болып өсу үшін дұрыс тамақтана білу қажет.  Бұл аптада да  "Дұрыс тамақтану" челенджі 8-сыныптар арасында жалғасын тапты. "Организм үшін маңызды химиялық элементтер" тақырыбындағы химия пәні бойынша тапсырманың орындалуы тексерілді. Үздік жұмыс көрсеткен 8 "а" сыныбы 1 ұпайға ие болды. Келесі кезекте физика пәнінің мұғалімі Ә. Серікбаев "Тамақтанудың физикамен