Мектептік тамақтандыру » Страница 57 » СШ№2 Аспара
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 2-50-22
Есепші бөлімі:
+7(72632) 2-50-22
Нашар көрушілер
нұсқасы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия жұмысының қорытындысы
31
январь
2022
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша бракераждық комиссия
31 қаңтар күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақдану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі толтырылды. Тексеріс барысында ауыз су режимі, бақылаудағы тағамдардың болуы, асханалық аспаптардың дұрыс сақталуы, тоңазытқыш жабдығының санитарлық жағдайы тексеріліп, тамақ порциялары тексерілді. Асты сақтау шарттарының орындалуы қадағаланды. Тексеру
Жалпы ата-аналар жиналысы
28
январь
2022
Жалпы ата-аналар жиналысы
№2 Аспара жалпы орта білім беретін мектебінде  2022 жылдың 28  қаңтар күні жалпы ата-аналар жиналысы өткізілді.  ♦️♦️Күн тәртібіндегі  келесі мәселелер қаралды : 📌II тоқсанның білім сапасы ,жазғы   мектеп ; 📌   Оқушылар   арасындағы   қылмыс   пен   құқық   бұзушылықтың  алдын   алу ; 📌  Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытындысы 📌    мектеп  формасының  талаптары; 📋 Директордың  оқу  ісі жөніндегі орынбасары  М.Д.Мұсаева   жалпы ата - аналар жиналысын
"Жемістер құрамындағы химиялық элементтер және олардың әсері"
18
январь
2022
"Жемістер құрамындағы химиялық элементтер және олардың әсері"
        Тамақтану - ағзаның қуат шығынының орнын толтыруға, ағзаның өмір сүруге, денсаулықты және жұмысқа қабілеттілікті сақтауға қажет нәрлі заттарды  бойға сіңіру процесі. Соның ішінде, адам организмінің белсенділігін арттыруға септігін тигізетін жеміс-жидектер мен көкөністердің маңызы зор.           №2 Аспара жалпы орта білім беретін мектебінде  18 қаңтар күні "Тамақтану айдары" бойынша биология пәнінің мұғалімі Г. Альжанова "Жеміс- жидектердің адам организіміне ұқсастығы және ұқсас
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу үшін бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеріс жүргізді.Тексеру барысында тамақ өнімдерінің сапасын, күнделікті мәзірдің сақатлуына,ауыз су режимінің сақталуына, дайын өнімнің сақталуы,
28
декабрь
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу үшін бракераж комиссиясы мектеп
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу үшін бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеріс жүргізді.Тексеру барысында тамақ өнімдерінің сапасын, күнделікті мәзірдің сақатлуына,ауыз су режимінің сақталуына, дайын өнімнің сақталуы, асхана заттарының жәй күйі мен жинау мүкемалының сақталуы және асхананың санитарлық жәй күйі қаралды.
«Дұрыс тамақтанудағы жемістер мен көкөністердің маңыздылығы»
14
декабрь
2021
«Дұрыс тамақтанудағы жемістер мен көкөністердің маңыздылығы»
  14 желтоқсан күні 8а және 8ә сыныбымен «Дұрыс тамақтанудағы жемістер мен көкөністердің маңыздылығы» тақырыбында ақпараттық сағат өткізілді. Медбике Р. Абдрахманова жеміс-жидектер мен көкөністердің тамақ рационындағы маңыздылығы туралы түсіндірме жұмысын жүргізді. Биология пәнінің мұғалімі Г. Альжанова мен 10 а сынып оқушысы Тұрар Ақбөпенің ұйымдастыруымен жемістер мен көкөністердің адам организміне ұқсастығы және сол организмнің жұмысын жақсартудағы рөлі туралы бейнеролик көрсетілді. Берілген