Бракераждық комиссия » Страница 4 » СШ№2 Аспара
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 2-50-22
Есепші бөлімі:
+7(72632) 2-50-22
Нашар көрушілер
нұсқасы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия жұмысының қорытындысы
20
октябрь
2023
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық)
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия мүшелері 20 қазан күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізді. Асханаға, ас блогына қойылатын талаптарды ескере отырып, арнайы параметрлер бойынша тексеріс жүргізді. Тексеру барысында анықталған кемшіліктерді түзету бойынша жауапты мамандарға тапсырма берілді. Анықталған кемшіліктер жұмыс күні ішінде жойылды. 
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысы
25
сентябрь
2023
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысы
023 жылдың 25 қыркүйек күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия мүшелері мектеп асханасында тамақтану сапасына мониторинг жүргізді. Мектеп асханасының саниарлық-гигиеналық жағдайы күнделікті қадағаланып, оқушыларға берілетін тамақтың сапасы тексерілді.
N2 Аспара жалпы орта білім беретін мектебінде 2023 жылдың 26 сәуір күні мектептің бракераж комиссиясы, тамақ өнімдерін тасымалдау, жеткізу кезіндегі санитарлық - гигиеналық нормалардың сақталуы бақыланады
26
апрель
2023
N2 Аспара жалпы орта білім беретін мектебінде 2023 жылдың 26 сәуір
N2 Аспара жалпы орта білім беретін мектебінде 2023 жылдың 26 сәуір күні мектептің бракераж комиссиясы, тамақ өнімдерін тасымалдау, жеткізу кезіндегі санитарлық - гигиеналық нормалардың сақталуы бақыланады. Ас блогының және тамақтану залының санитарлық жағдайын, ыдыс-аяқ жинау сапасы жай - күйі тексерілді.
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу үшін бракераж комиссиясы 2023 жылдың 28 наурыз күні мектеп асханасына тексеріс жүргізілді
28
март
2023
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу үшін бракераж комиссиясы 2023
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу үшін бракераж комиссиясы 2023 жылдың 28 наурыз күні мектеп асханасына тексеріс жүргізілді. Тексеру барысында тамақ өнімдерінің сапасына күнделікті мәзірдің перспективалық мәзірге сәйкестігі, жұмыс кестесінің сақталуы, ауыз су режимінің сақталуы, дайын өнімнің сапасы, асхананың санитарлық жай-күйі қаралды. Тексеру нәтижесінде, ауыз су режимінің ауыстырылу мерзімінің көрсетілмегені және асхананың санитарлық жай-күйі талапқа сай келмейтіндігі анықталып,