30
апрель
2025
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытындысы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия мүшелері 30 сәуір күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізді. Мектеп асханасының санитарлық жағдайы, дайын өнімнің сапасы, күнделікті мәзірдің перспективалық ас мәзіріне сәйкестігі, ауыз су режимінің ұйымдастырылуы, өнімдерді сақтау шарттарының сақталуы, ас блогының жай күйі, тауар көршілестігінің сақталу жайы қаралды. Тексеру барысында ешқандай кемшіліктер анықталған жоқ. Мектеп әкімшілігі және сынып жетекшілер тарпынан асханадағы кезекшіліктің орындалуын және асханадағы санитарлық талаптардың сақталуын үнемі бақылауға алынуын ұсынамын.
