Бракераждық комиссия » СШ№2 Аспара
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 2-50-22
Есепші бөлімі:
+7(72632) 2-50-22
Нашар көрушілер
нұсқасы
» » Бракераждық комиссия
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытындысы
30
апрель
2025
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының
              Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия мүшелері 30 сәуір күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізді.  Мектеп асханасының санитарлық жағдайы, дайын өнімнің сапасы, күнделікті мәзірдің перспективалық ас мәзіріне сәйкестігі, ауыз су режимінің ұйымдастырылуы, өнімдерді сақтау шарттарының сақталуы, ас блогының жай күйі, тауар көршілестігінің сақталу жайы қаралды.  Тексеру барысында ешқандай кемшіліктер анықталған жоқ. Мектеп әкімшілігі және сынып
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытындысы
24
апрель
2025
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының
             Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия мүшелері 24 сәуір   күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізді.  Мектеп асханасының санитарлық жағдайы, дайын өнімнің сапасы, күнделікті мәзірдің перспективалық ас мәзіріне сәйкестігі, ауыз су режимінің ұйымдастырылуы, өнімдерді сақтау шарттарының сақталуы, ас блогының жай күйі, тауар көршілестігінің сақталу жайы қаралды.  Нәтижесінде қоймада, тоңазытқыштарда тауар көршілестігінің сақталмағандығы, тоңазытқыш
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытындысы
16
апрель
2025
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының
             Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия мүшелері 16 сәуір   күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізді.  Мектеп асханасының санитарлық жағдайы, дайын өнімнің сапасы, күнделікті мәзірдің перспективалық ас мәзіріне сәйкестігі, ауыз су режимінің ұйымдастырылуы, өнімдерді сақтау шарттарының сақталуы, ас блогының жай күйі, тауар көршілестігінің сақталу жайы қаралды.  Нәтижесінде қоймалардың, ет, көкөніс, ұн, нан цехтарының санитариялық жай-күйі анықталды.
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытындысы
10
апрель
2025
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының
         Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия мүшелері 10 сәуір   күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізді.  Мектеп асханасының санитарлық жағдайы, дайын өнімнің сапасы, күнделікті мәзірдің перспективалық ас мәзіріне сәйкестігі, ауыз су режимінің ұйымдастырылуы, өнімдерді сақтау шарттарының сақталуы, ас блогының жай күйі, тауар көршілестігінің сақталу жайы қаралды.  Нәтижесінде ауыз су режимінің ұйымдастырылу уақыты, асхана және ас үй ыдыстары мен асхана