Бракераждық комиссия » Страница 7 » СШ№2 Аспара
Қабылдау бөлімі :
+7(72632) 2-50-22
Есепші бөлімі:
+7(72632) 2-50-22
Нашар көрушілер
нұсқасы
15 наурыз күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақдану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді.
15
март
2022
15 наурыз күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша
15 наурыз күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақдану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі толтырылды. Тексеріс барысында ауыз су режимі, бақылаудағы тағамдардың болуы, асханалық аспаптардың дұрыс сақталуы, тоңазытқыш жабдығының санитарлық жағдайы тексеріліп, тамақ порциялары тексерілді. Асты сақтау шарттарының орындалуы қадағаланды. Ас блогы
29 қараша күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақтану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді.
29
ноябрь
2021
29 қараша күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша
29 қараша күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақтану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі толтырылды. Тексеріс барысында ауыз су режимі, бақылаудағы тағамдардың болуы, асханалық аспаптардың дұрыс сақталуы, тоңазытқыш жабдығының санитарлық жағдайы тексеріліп, тамақ порциялары өлшенді. Тексеру барысында анықталған кемшіліктер ескертіліп, қалпына
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жұмысының қорытындысы
29
ноябрь
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жұмысының қорытындысы
29 қараша күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша  бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасын, тамақдану жағдайын, санитарлық талаптардың сақталуын қадағалау үшін тексеру жүргізді. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі толтырылды. Тексеріс барысында ауыз су режимі, бақылаудағы тағамдардың болуы, асханалық аспаптардың дұрыс сақталуы, тоңазытқыш жабдығының санитарлық жағдайы тексеріліп, тамақ порциялары өлшенді. Тексеру барысында анықталған кемшіліктер ескертіліп, қалпына
Назад 1 2 3 4 5 6 7 Вперед