12
март
2025
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссиясы жұмысының қорытындысы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия мүшелері 12 наурыз күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізді. Мектеп асханасының санитарлық жағдайы, дайын өнімнің сапасы, күнделікті мәзірдің перспективалық ас мәзіріне сәйкестігі, ауыз су режимінің ұйымдастырылуы, өнімдерді сақтау шарттарының сақталуы, ас блогының жай күйі, тауар көршілестігінің сақталу жайы қаралды. Нәтижесі асхананың санитариялық жай-күйі, қоймаларда тауар көршілесітгінің сақталмағандығы, қоймалардың санитарлық жай-күйі анықталды. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Асханадағы жүргізілген тексеру сарапталып, ұсыныс берілді.
