13
январь
2020
Тамақтандыру сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия жұмысының қорытынды есебі.
Тамақтандырудың сапасын бақылау мониторинг жүргізу жөнінде комиссия құрамы құрылды.Сол комиссия құрамының мүшесі Р.Абдырахманова тамақтандырудың сапасын бақылау,күнделікті ас мәзірін дайындау,бракераж журналан,тағамдардың "С" витаминдеуін,қайнаған судың асханада болуын қадағалау жүргізді.Техникалық қауыпсіздігін сақтап,үнемі тексеру, бақылауда ұстау, тағамдарды дайындау техналогиясына тоңазытқыш, электір пештерге және т.б техникалық жабдықтардың жарамдылығына асхананың толық материалдық жабдықталуын қадағалау ДШЖО Ж.Иманбаевқа жүктелген. Күн сайынғы дайын өнімнің тәуліктік сынамасын аспазшы алып отырады. Оқушылардың тамақтануын және асхананың санитарлық жағдайын әр он күн ішінде жоспарға сәйкес комисся мүшелері қадағалап ескерту жасалды. Асханада дұрыс тамақтану бұрышы ұйымдастырылған бракиражды журналдар дұрыс жүргізілуде.Асхана қажетті құрал жабдықтармен
жабдықталған . Көкөніске, дайын өнімдерге, шикізаттарға арналған стеллаждар жасалынған және заттар нормаға сәйкес сақталынған қайнаған су бар. Шағымдар мен ұсыныс кітабы бар. Қол жуатын орынның жабдықталуы бар.
жабдықталған . Көкөніске, дайын өнімдерге, шикізаттарға арналған стеллаждар жасалынған және заттар нормаға сәйкес сақталынған қайнаған су бар. Шағымдар мен ұсыныс кітабы бар. Қол жуатын орынның жабдықталуы бар.